DNRD ARKITEK

Arkitek & Hiasan Dalaman

Peneraju arktiek dan hiasan dalaman

DNRD ARKITEK ialah sebuah firma arkitek dengan disiplin seni bina dan reka bentuk, di mana kami memperluas jaringan dengan kerjasama arkitek dan pereka dari Kuala Lumpur dan Pulau Pinang yang ditubuhkan pada 2007.

Diasaskan atas kepercayaan reka bentuk mempunyai kuasa untuk mengubah kehidupan dan meningkatkan komuniti, kami berusaha untuk mencipta seni bina yang ringkas, cantik dan menjimatkan.

Misi kami adalah untuk menyampaikan idea dan penyelesaian reka bentuk yang luar biasa untuk pelanggan kami melalui pengadunan kreatif keperluan manusia, kemampanan, penciptaan nilai, sains dan seni. Kami bekerjasama dalam pasukan reka bentuk bersepadu untuk menghasilkan hasil terbaik untuk pelanggan kami. Projek yang semakin kompleks yang dibawa oleh pelanggan kepada kami menuntut budaya yang dibina atas kerjasama, kreativiti dan inovasi dalam pemikiran dan penyampaian reka bentuk.

Penyelesaian reka bentuk kami terhasil daripada proses kerjasama yang menggalakkan profesional disiplin untuk menyelidik alternatif dan berkongsi pengetahuan untuk menyelesaikan cabaran.

Kejayaan firma itu datang daripada merealisasikan jangkaan pelanggan dalam menetapkan bajet dan kepekaan yang teliti terhadap iklim pembangunan semasa. Setiap projek disusun secara unik untuk situasi tertentu dan maju dengan pengurusan projek yang mahir untuk mencapai nilai yang luar biasa dan kualiti seni bina. Pelbagai projek dan pengalaman dalam skala dan skop, termasuk seni bina kediaman, kebudayaan dan komersial, perancangan induk dan reka bentuk bandar. Cipta Teguh Architects Sdn. Bhd. secara konsisten menghasilkan karya luar biasa yang bernas, menggugah dan puitis.

Projek yang kami jalankan

Perancangan Projek & Kajian Kebolehlaksanaan

Perkembangan   Konseptual  Awal Bangunan

Kos Awal
Anggaran

Bangunan Seni Bina
Desian

Perincian & Spesifikasi Pendataan Bangunan

Kontrak
Pengurusan

Reka Bentuk Dalaman / Projek Turnkey

Fasilitator kepada konsep praktikal GBI

Scroll to Top